Menu

Al onze gerechten worden geserveerd met huisgemaakte mayonaise, verse frietjes of kroketten.

Koude Voorgerechten

Carpaccio van rundsvlees

€ 15,00

Vitello tonato

€ 16,50

Terrine van ganzenlever

€ 18,50

Pata negra iberico

€ 19,50

Carpaccio van st. jacobsvruchten

€ 17,00

Warme Voorgerechten

Gebakken ganzenlever

€ 23,50

Mergpijp met toast

€ 12,00

Scampi van de chef

€ 14,50

Escargot Bourguignonne

€ 14,00

Hoofdgerechten Uit De Zee

Scampi curry - look - pikant

€ 27,00

Gamba's

€ 32,00

Hoofdgerechten Vlees

Ierse zesrib

€ 29,00

Geflambeerde pepersteak

€ 23,00

Filet pur

€ 32,00

Filet pur rossini

Truffelsaus en gebakken ganzenlever

€ 42,00

Côte à l'os 1,2kg (2 pers)

€ 28,00 pp

Bavette robespierre

Rucola, zongedroogde tomaatjes, parmezaanse schilfertjes, koningskappers, extra vierge olijfolie en aceto balsamico

€ 24,50

Bavette met saus naar keuze

€ 25,00

Steak tartare

"à la minute, handgesneden"

€ 22,50

Paardenfilet

€ 29,00

Kalfsniertjes op Hasseltse wijze

Kalfsfond, champignons, ge ambeerd met oude jenever

€ 25,00

Sauzen

Béarnaise - choron - peperroom - champignon-room

€ 3,50

Groen en gezond

Gebakken champignons - gebraiseerde witloof

€ 6,00

Tomaatjes met ui - rauwe witloof - gemengde sla

€ 4,00